top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverSylvie Michielsens

Een Nieuw Hoofdstuk: Opening van de Fysieke Praktijk van HiCare Thuisverpleging in Januari


Beste HiCare Thuisverpleging gemeenschap,


Terwijl we afscheid nemen van het oude jaar en het nieuwe omarmen, zijn we verheugd om enkele opwindende nieuwtjes met jullie te delen - HiCare Thuisverpleging breidt uit! In januari openen we onze eigen fysieke praktijk, wat een belangrijke mijlpaal markeert in onze reis om zorgzame thuiszorgdiensten te leveren.


Een Thuis voor Ons Administratief Centrum

Onze nieuwe fysieke praktijk zal dienen als het centrale knooppunt voor al onze administratieve taken. Deze ruimte is zorgvuldig ontworpen om de operaties te stroomlijnen, met als doel efficiëntie in het beheer van patiëntendossiers, planning en communicatie. Ons doel is om de algehele ervaring te verbeteren voor zowel ons toegewijde personeel als de geweldige individuen voor wie we het voorrecht hebben om te zorgen.


Het Stimuleren van Teamgeest: Personeelsvergaderingen en Trainingen

Een van de meest opwindende aspecten van onze nieuwe praktijk is de mogelijkheid om een gevoel van gemeenschap te bevorderen binnen ons ongelooflijke team. We begrijpen het belang van open communicatie en voortdurend leren bij het leveren van uitzonderlijke zorg. Om dit te vergemakkelijken, organiseren we regelmatig personeelsvergaderingen en trainingssessies op onze nieuwe locatie.

Personeelsvergaderingen:

Regelmatige teamvergaderingen dienen als een platform voor het delen van ervaringen, inzichten en beste praktijken. Het is een kans voor ons om samen te komen, uitdagingen te bespreken, successen te vieren en gezamenlijk manieren te vinden om onze zorgdiensten te verbeteren.

Bijscholingen:

Voortdurende educatie is een hoeksteen van het leveren van hoogwaardige gezondheidszorg. Onze nieuwe praktijk zal trainingssessies organiseren om ons team op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen in de gezondheidszorg, patiëntenzorgtechnieken en technologie. Dit zorgt ervoor dat ons personeel goed is uitgerust om de best mogelijke zorg aan onze cliënten te bieden.


Gespecialiseerde Therapieën voor Holistische Zorg

Naast onze kernservices zijn we verheugd aan te kondigen dat een gewaardeerde collega en ikzelf gespecialiseerde voetverzorgingen en andere therapeutische diensten zullen aanbieden. We geloven in holistische zorg, waarbij niet alleen medische behoeften worden aangepakt, maar ook wordt bijgedragen aan het algehele welzijn. Deze aanvullende diensten streven ernaar het comfort en de kwaliteit van leven voor onze cliënten te verbeteren, en bieden een alomvattende benadering van gezondheidszorg.


Groei omarmen en Zorg Verbeteren

Deze uitbreiding weerspiegelt onze toewijding aan groei en de onwrikbare inzet voor onze missie - het bieden van gepersonaliseerde en zorgzame thuiszorg aan onze cliënten. De fysieke praktijk in de Driekoningenstraat te Sint-Niklaas zal niet alleen dienen als een logistiek centrum, maar ook als een symbool van onze toewijding aan uitmuntendheid in thuisgezondheidszorg.

We zijn ontzettend dankbaar voor het vertrouwen en de steun die jullie ons in de loop der jaren hebben getoond. Terwijl we aan dit nieuwe hoofdstuk beginnen, kijken we uit naar de mogelijkheden om nog betere zorg te bieden en een sterker gevoel van gemeenschap op te bouwen binnen de HiCare Thuisverpleging familie.


Dank jullie wel dat jullie een integraal onderdeel zijn van onze reis. Op naar een nieuw jaar vol groei, leren en, het belangrijkste, uitzonderlijke zorg!


Warme groeten,

Sylvie Michielsens

Oprichter, HiCare Thuisverpleging

---

186 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page